Advertentie plaatsen

Start Diensten en Vakmensen Drukwerk en Grafisch Ontwerp

Grafisch ontwerper nodig? Logo, poster, tijdschrift of kleding

Samenvatting
  • € 20,00
  • Nieuw  
Omschrijving

Bent u op zoek naar een professional die voor uw bedrijf een bijpassend logo kan ontwerpen? Of bent u op zoek naar iemand die een poster, flyer of vlag kan ontwerpen voor uw bedrijf? Ook maak ik het ontwerp voor tijdschriften of zelfs kleding.

Ik zal uw bedrijf en product goed analyseren om de doelgroep vast te stellen en een bijpassend logo te ontwerpen. Ik heb enkele jaren ervaring met het ontwerpen van professionele logo's en ik onderscheid me door mijn persoonlijke benadering. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Op basis van uw ideeen en suggesties maak ik een aantal ontwerpen. Indien u nog niet helemaal tevreden bent zal ik het logo daarna nog een keer aanpassen naar uw suggesties, net zo lang tot u helemaal tevreden bent met het product!

U kunt mij bereiken op 0615364023, of door een mail te sturen naar Laupino.co@gmail.com

Tot snel!

Laura Pino Bedoya

MODERNE METALEN WANDDECORATIES VERKRIJGBAAR BIJ DEKOGIFTS
MODERNE METALEN WANDDECORATIES VERKRIJGBAAR BIJ DEKOGIFTS EEN GROTE KEUZE IN METALEN WANDDECORATIES EN ANDERE LEUKE BETAALBARE WOONACCESSOIRES www.dekogifts.nl
Laura Pino
Laura Pino
  • Actief sinds: 15, Mar, 2020
  • Toon nummer
,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord