Advertentie plaatsen

Start Dieren en Toebehoren Honden | Speelgoed

Iquties bone slots hondenspel

Samenvatting
  • € 16,38
Omschrijving
Speelgoed in de vorm van een bot. met 10 verstopplaatsen voor snoepjes. heeft 6 schuivende onderdelen om uw hond uit te dagen de snoepjes te vinden. gemaakt van samengeperst hout. 20x30 cm groot.
MODERNE METALEN WANDDECORATIES VERKRIJGBAAR BIJ DEKOGIFTS
MODERNE METALEN WANDDECORATIES VERKRIJGBAAR BIJ DEKOGIFTS EEN GROTE KEUZE IN METALEN WANDDECORATIES EN ANDERE LEUKE BETAALBARE WOONACCESSOIRES www.dekogifts.nl
Vergelijkbare advertenties
Happy pet grubber interactieve rugbybal
€ 16,66
Happy pet grubber interactieve rugbybal

De happy pet grubber is een interactief speelgoed voor honden. gemaakt van rubber. de vorm zorgt ervoor dat de grubber alle kanten op stuitert wanneer u hem gooit. de grubber is makkelijk te vangen en vast te houden. de tanden en het ...

DORDRECHT,
Happy pet bird brain struisvogel
€ 13,14
Happy pet bird brain struisvogel

Grote pluche struisvogel voor ultiem speelplezier. de struisvogel bevat een interne piep. wat zorgt voor veel verrassende momenten. afmeting: 42 x 18 x 21 cm.

DORDRECHT,
Iquties treat wheel hondenspel
€ 16,98
Iquties treat wheel hondenspel

Rond speelgoed met 6 verstopplaatsen voor snoepjes. heeft 3 schuivende onderdelen die uw hond uitdagen de snoepjes te vinden. gemaakt van samengeperst hout. diameter 23cm.

DORDRECHT,
Online Zoeken
Online Zoeken
  • Actief sinds: 05, Mar, 2018
DORDRECHT,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord