Advertentie plaatsen

Start Huis en Inrichting Woonaccessoires | Schilderijen en Lijsten

Happiness II

Samenvatting
  • € 329,00
Omschrijving
Deze 9 kleurrijke abstracte paneeltjes kunnen op allerlei manieren opgehangen worden. Hier als vierkant maar ook leuk als een aaneengesloten rij op een brede muur of diagonaal omhoog langs een trap. Dit negenluik schilderij van Ines is op veel plaatsen in je interieur op te hangen.
MODERNE METALEN WANDDECORATIES VERKRIJGBAAR BIJ DEKOGIFTS
MODERNE METALEN WANDDECORATIES VERKRIJGBAAR BIJ DEKOGIFTS EEN GROTE KEUZE IN METALEN WANDDECORATIES EN ANDERE LEUKE BETAALBARE WOONACCESSOIRES www.dekogifts.nl
Vergelijkbare advertenties
Fresh Morning
€ 339,00
Fresh Morning

Mooi kleurrijk schilderij met een witte achtergrond. Een sierlijke levensboom in bloei geschilderd door Ines met acrylverf op canvas. Zeer geschikt voor een interieur met witte muren die wat kleuraccenten kunnen gebruiken.

Amsterdam, Nederland,
Taste
€ 299,00
Taste

Kleurrijk modern acryl schilderij van een gezellige wijnproeverij door Irina. Leuk vrolijk stilleven voor in de keuken of eetkamer, maar kan natuurlijk ook goed als muurdecoratie in de horeca.

Amsterdam, Nederland,
Stormy Ocean
€ 329,00
Stormy Ocean

De kleuren van een stormachtige zee komen mooi terug in dit originele half-abstracte schilderij. Een mooi zeezicht van Buttner geschilderd met acryl op canvas. Je voelt de kracht van de zee, een bijzonder kunstwerk waar je naar kunt ...

Amsterdam, Nederland,
Interieurtips
Interieurtips
  • Actief sinds: 14, Jul, 2016
Amsterdam, Nederland,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord