Advertentie plaatsen

Start Huis en Inrichting Woonaccessoires | Schilderijen en Lijsten

Indian Summer

Samenvatting
  • € 339,00
Omschrijving
Kleurrijk modern schilderij van Ines met een rijtje bomen in prachtige kleuren, geschilderd met acryl op canvas. Iemand die tijdens de 'Indian Summer' wel eens in Amerika is geweest zal dit zeker herkennen! Geeft een saaie witte muur een frisse kleurrijke uitstraling.
MODERNE METALEN WANDDECORATIES VERKRIJGBAAR BIJ DEKOGIFTS
MODERNE METALEN WANDDECORATIES VERKRIJGBAAR BIJ DEKOGIFTS EEN GROTE KEUZE IN METALEN WANDDECORATIES EN ANDERE LEUKE BETAALBARE WOONACCESSOIRES www.dekogifts.nl
Vergelijkbare advertenties
Cerisse
€ 279,00
Cerisse

Modern kleurrijk schilderij van vrouw door Aleksandra, met acrylverf op canvas doek. Zeker een opvallend figuratief kunstwerk voor in je moderne interieur.

Amsterdam, Nederland,
Summer is Coming
€ 349,00
Summer is Coming

Indrukwekkend abstract schilderij van Sacha, geschilderd in de voor haar kenmerkende passievolle stijl. Dit kunstwerk is geschilderd met acrylverf op canvas op een extra dik frame van 4 xm. Echt een eyecatcher voor in je interieur.

Amsterdam, Nederland,
Tierra Del Ur 1
€ 289,00
Tierra Del Ur 1

Modern abstract schilderij van Aleksandra, geschilderd met acrylverf op canvas. De kleuren komen goed tot hun recht in een modern interieur maar ook in een meer industriële woonstijl.

Amsterdam, Nederland,
Interieurtips
Interieurtips
  • Actief sinds: 14, Jul, 2016
Amsterdam, Nederland,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord