Advertentie plaatsen

Start Huis en Inrichting Woonaccessoires | Schilderijen en Lijsten

Indian Summer

Samenvatting
  • € 339,00
Omschrijving
Kleurrijk modern schilderij van Ines met een rijtje bomen in prachtige kleuren, geschilderd met acryl op canvas. Iemand die tijdens de 'Indian Summer' wel eens in Amerika is geweest zal dit zeker herkennen! Geeft een saaie witte muur een frisse kleurrijke uitstraling.
MODERNE METALEN WANDDECORATIES VERKRIJGBAAR BIJ DEKOGIFTS
MODERNE METALEN WANDDECORATIES VERKRIJGBAAR BIJ DEKOGIFTS EEN GROTE KEUZE IN METALEN WANDDECORATIES EN ANDERE LEUKE BETAALBARE WOONACCESSOIRES www.dekogifts.nl
Vergelijkbare advertenties
Walk on the Moor
€ 329,00
Walk on the Moor

Een modern schilderij van een hele familie aan de wandeling in een heidegebied tijdens een mooie dag. Een kunstwerk van Irina geschilderd met acrylverf op canvas. Mooi voor in een landelijk interieur.

Amsterdam, Nederland,
Mad Hatter 2
€ 289,00
Mad Hatter 2

Staand abstract schilderij van Aleksandra, geschilderd met acryl op canvas. De kleurige vlakken op een wit-grijze achtergrond maken dit kunstwerk geschikt voor een kleurrijke afwisseling in je moderne interieur.

Amsterdam, Nederland,
With Friends
€ 329,00
With Friends

Groot kleurrijk modern schilderij van Irina met wijnflessen en glazen die horen bij een gezellig avondje met vrienden. Mooi schilderij voor in de keuken of eethoek. En natuurlijk ook geschikt voor een restaurant of eetcafe.

Amsterdam, Nederland,
Interieurtips
Interieurtips
  • Actief sinds: 14, Jul, 2016
Amsterdam, Nederland,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord